Nova smrtna žrtev

Foto: Žurnal24 Prizorišče nesreče pri Slovenj Gradcu. (Foto: PU Slovenj Gradec)
Pri Trojanah se je zjutraj smrtno ponesrečila 50-letna sopotnica na motornem kolesu. Sinoči pri Slovenj Gradcu huje poškodovan mladoletni motorist.
Oglej si celoten članek

53-letni voznik motornega kolesa, na katerem je bila tudi 50-letna ženska, je vozil po regionalni cesti iz smeri Ljubljane proti Vranskemu. Pri odcepu za avtomobilsko cesto mu je pot zaprl 73-letni voznik osebnega avta, ki se je vključeval na prednostno cesto.

"Pri odcepu za avtomobilsko cesto mu je pot zaprl 73-letni voznik osebnega avta, ki se je vključeval na prednostno cesto. V prometni nesreči se je smrtno ponesrečila 50-letna sopotnica na motornem kolesu. Voznik motornega kolesa je bil zaradi hudih telesnih poškodb z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Trbovlje," so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana. Informacije o nesreči še zbirajo.

 Prometna nesreča se je sinoči zgodila tudi na cesti izven naselja Pameče pri Slovenj Gradcu.

Foto: Žurnal24 prometna nesre%C4%8Da, motorist, osebni avtomobil, 08. 07. 2010

16-letni voznik je z motorjem Yamaha vozil proti Pamečam. "Ko je pripeljal v levi nepregledni ovinek, ni vozil po desnem smernem vozišču, temveč je med vožnjo skozi ovinek zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v osebni avtomobil," so sporočili iz Policijske uprave Slovenj Gradec.

Motorista je odbilo v zrak in nato prek strehe osebnega vozila na vozišče, kjer je obležal. "Motorno kolo, ki ga je ob trčenju odbilo nazaj, se je vnelo, vendar so ga bližnji stanovalci pogasili. V prometni nesreči se je mladoletni voznik motornega kolesa posebno hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec," sporočajo s policije. 27-letna voznica osebnega avtomobila je lažje telesno poškodovana.

Policisti bodo primer predali okrožnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.