Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Nova smrtna žrtev

Prizorišče nesreče pri Slovenj Gradcu. (Foto: PU Slovenj Gradec) Žurnal24 main
Pri Trojanah se je zjutraj smrtno ponesrečila 50-letna sopotnica na motornem kolesu. Sinoči pri Slovenj Gradcu huje poškodovan mladoletni motorist.

53-letni voznik motornega kolesa, na katerem je bila tudi 50-letna ženska, je vozil po regionalni cesti iz smeri Ljubljane proti Vranskemu. Pri odcepu za avtomobilsko cesto mu je pot zaprl 73-letni voznik osebnega avta, ki se je vključeval na prednostno cesto.

"Pri odcepu za avtomobilsko cesto mu je pot zaprl 73-letni voznik osebnega avta, ki se je vključeval na prednostno cesto. V prometni nesreči se je smrtno ponesrečila 50-letna sopotnica na motornem kolesu. Voznik motornega kolesa je bil zaradi hudih telesnih poškodb z reševalnim vozilom odpeljan v Zdravstveni dom Trbovlje," so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana. Informacije o nesreči še zbirajo.

 Prometna nesreča se je sinoči zgodila tudi na cesti izven naselja Pameče pri Slovenj Gradcu.

prometna nesre%C4%8Da, motorist, osebni avtomobil, 08. 07. 2010 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

16-letni voznik je z motorjem Yamaha vozil proti Pamečam. "Ko je pripeljal v levi nepregledni ovinek, ni vozil po desnem smernem vozišču, temveč je med vožnjo skozi ovinek zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v osebni avtomobil," so sporočili iz Policijske uprave Slovenj Gradec.

Motorista je odbilo v zrak in nato prek strehe osebnega vozila na vozišče, kjer je obležal. "Motorno kolo, ki ga je ob trčenju odbilo nazaj, se je vnelo, vendar so ga bližnji stanovalci pogasili. V prometni nesreči se je mladoletni voznik motornega kolesa posebno hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec," sporočajo s policije. 27-letna voznica osebnega avtomobila je lažje telesno poškodovana.

Policisti bodo primer predali okrožnemu državnemu tožilstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.