Nova24TV začne oddajati 1. marca opolnoči

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nova24TV bo začela oddajati 1. marca.
Oglej si celoten članek

"Dolgo napovedana Nova24TV bo začela predvajati svoj program v torek, 1. marca, točno opolnoči. Začel se bo z novicami, ki jih bodo predvajali vsake pol ure, medtem bodo program zapolnili s posnetki dogajanja tistega dne," poroča Reporter, ki je prihod nove televizije umestil na naslovnico. Na naslovnici objavljajo tudi voditelje informativnega programa. 

"Po programu bo najbolj podobna nekdanji Info TV, novinarji pa zatrjujejo, da bodo poročali neodvisno od politike," piše Reporter. Spomnimo, da je med ustanovitelj Janez Janša in več vplivnih članov SDS. 

Začetek oddajanja so sicer napovedovali že v začetku leta, a se je zapletlo z licenco za prizemno oddajanje. 

Preberite še: 

 

 dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 09:33 26. Februar 2016.

    Dragi moji komunajzarji,kdo še gleda SLOTV razen vas,seveda,same reklame in ponovitve.

  • 18:20 22. Februar 2016.

    Ne seri še ti ! Komentar je bil popolnoma normalen , sam njim nevšečen . Lahko se pa sam prepričaš …

  • 15:12 22. Februar 2016.

    Bo, bo, v SSDDSS so sami kozojebci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.