Novakova in Tonin sta se preizkusila v košarki

Nova Slovenija je objavila posnetek, v katerem Ljudmila Novak in Matej Tonin igrata košarko v podporo slovenski reprezentanci.
Oglej si celoten članek

Potem ko je z akrobatsko skupino The Dunking Devils svoje spretnosti pod košem (pri čemer se je poškodoval) vsej Sloveniji želel pokazati predsednik države Borut Pahor, so se za podobno promocijo odločili tudi v Novi Sloveniji (NSi).

V podporo evropskem prvenstvu, ki bo pri nas potekal od 4. do 22. septembra, so posneli video. V njem se v košarki poskusita predsednica NSi Ljudmila Novak in Matej Tonin. Novakova med drugim pove, da je v osnovni šoli najraje igrala košarko.

 

Več si poglejte v posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:08 31. Avgust 2013.

    Škoda da nimamo prvenstva u wrestlingu, Kaj bi delala Ludamila z tunino.

  • 23:08 28. Avgust 2013.

    EEEeeeejga, brat, Tkole z k(l)ošarko Žal Neboš Nikoli Daleč Prišel v tem lajfu ! Daj, prosim, zresni se, in se …

  • 16:29 28. Avgust 2013.

    No, zdaj manjkajo še Zoki, in Alenka, Janša in Eva, Erjavec in kvazi upokojenke iz stranke, prelepa blondinka iz DL …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.