Slovenija
21 ogledov

Novakova in Tonin sta se preizkusila v košarki

Ljudnila novak matej tonin košarka PrtScr You tube
Nova Slovenija je objavila posnetek, v katerem Ljudmila Novak in Matej Tonin igrata košarko v podporo slovenski reprezentanci.

Potem ko je z akrobatsko skupino The Dunking Devils svoje spretnosti pod košem (pri čemer se je poškodoval) vsej Sloveniji želel pokazati predsednik države Borut Pahor, so se za podobno promocijo odločili tudi v Novi Sloveniji (NSi).

V podporo evropskem prvenstvu, ki bo pri nas potekal od 4. do 22. septembra, so posneli video. V njem se v košarki poskusita predsednica NSi Ljudmila Novak in Matej Tonin. Novakova med drugim pove, da je v osnovni šoli najraje igrala košarko.

 

Več si poglejte v posnetku.

Komentarjev 5
  • Ecaf Koob 14:08 31.avgust 2013.

    Škoda da nimamo prvenstva u wrestlingu, Kaj bi delala Ludamila z tunino.

  • Boschtjan Zupanchich 23:08 28.avgust 2013.

    EEEeeeejga, brat, Tkole z k(l)ošarko Žal Neboš Nikoli Daleč Prišel v tem lajfu ! Daj, prosim, zresni se, in se oprimi kakega Resnega Dela, ... saj ga Je Dovolj, ... Samo Videti ga je treba, ... saj te poznam, ... ...prikaži več nisi tolk nesposoben , ... ampak, z tole k(l) ošarko si ga pa Totaaaaaaalno Mimo usekal ! Žal. Lp + #

  • dragec 16:29 28.avgust 2013.

    No, zdaj manjkajo še Zoki, in Alenka, Janša in Eva, Erjavec in kvazi upokojenke iz stranke, prelepa blondinka iz DL in Previrant, Lukšič in ena od komunistk, ter ena od SLS in prejšnji minister za kmetijstvo - in so KOMPLET, ...prikaži več srečno Slovenija, bog nam pomagaj, smrt fašizmu!!!!!........