Novi iphone v Sloveniji

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Novi iphone bo na voljo že za en evro.
Oglej si celoten članek

Iphona 5S in 5C se bosta v Sloveniji začela prodajati minuto po polnoči v noči na petek v Simobilovi prodajalni na Tromostovju v Ljubljani. Center bo ostal odprt do razprodaje zalog, sporočajo s Simobila. Telefone bo mogoče dobiti tudi v Mariboru in Novem mestu, kjer se bosta prodajalni odprli ob 6. uri.

Na voljo bosta dve različici, in sicer iphone 5S 16 GB (v temnosivi in srebrni barvi) in iphone 5C v modri in beli barvi. Oba telefona bosta na voljo že za en evro. Cena bo odvisna od paketa, ki si ga bo naročnik izbral. Pri nakupu brez vezave bo treba za iphone 5S 16 GB odšteti 699 evrov.

"Tokrat bomo novo različico iphona en mesec po predstavitvi javnosti tudi mi ponudili slovenskim uporabnikom. Poleg tega smo poskrbeli za najpomembnejše: znova smo vse sile vpeli v pripravo ugodne ponudbe za naše zveste uporabnike ob misli, da jim zagotovimo najboljše storitve in pozorno pomoč naših prodajalcev," pravi Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje pri Simobilu.

Zaradi postopne dobave bo na voljo omejena prva količina telefonov. Po prodaji obstoječih količin bodo na omenjenih treh prodajnih mestih omogočili rezervacijo želenega modela tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za preostala prodajna mesta na voljo že danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:46 24. Oktober 2013.

    bravo oxxo....

  • 14:53 24. Oktober 2013.

    A si butast al pa ne znaš prebrati in povzeti napisane misli?<br />1. DEJSTVO: V svojem komentarju nikjer ne omenjam …

  • 10:41 24. Oktober 2013.

    Kok si me nasmejal s tem o Simobilu, ha ha ha. S tem iPhonom, ki ga na Simobilu ponujajo mislijo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.