Slovenija
22 ogledov

Novi iphone v Sloveniji

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dejan Starman 19:46 24.oktober 2013.

    bravo oxxo....

  • YaKo 10:03 24.oktober 2013.

    A se je 5-ka že pokvarla, da tako nujnoi rabijo 5S ?

  • Mitoka 10:41 24.oktober 2013.

    Kok si me nasmejal s tem o Simobilu, ha ha ha. S tem iPhonom, ki ga na Simobilu ponujajo mislijo na Simobilu da držijo zlato jajce v roki pa ga ne. Do sedaj jim je prinesel več škode kot koristi. ...prikaži več Še vsakič ko je prišel je bilo več nezadovoljnih uporabnikov kot pa zadovoljnih. Full napumpanih oglasov in promocije, potem pa je telefonov po 5 minutah zmanjkalo! Nateg, nič drugega kot to! Če pa je kdo spravil ceno na normalna tla je pa to bil Tušmobil, Simobil pa še zdaleč ne! Si niti ne predstavljam da bi imeli v Sloveniji samo Simobil. To bi bila katastrofa od omrežja in visoke cene!

  • Oxxo 14:53 24.oktober 2013.

    A si butast al pa ne znaš prebrati in povzeti napisane misli?1. DEJSTVO: V svojem komentarju nikjer ne omenjam iPhona - ali se pač motim?2. DEJSTVO: Glede iPhona imaš prav - sam ne bi dal za ta telefon ...prikaži več niti 50 centov! 3. DEJSTVO: Mobitel je bil primoran zniževati cene storitev kot posledico prihoda Simobila - TUŠ-a takrat še na obzorju ni bilo... TUŠ dela premike v zadnjem času. Kje pa ti vidiš pri Simobilu visoke cene pa tudi ne vem???? Veliko pred Mobitelom je imel ugodne pakete! Mobitel je na trgu še vedno NAJDRAŽJI!Ti pa oprostim, če si mobitelovec - pardon - po novem telekomovec... in moraš hvaliti svoj zapeček.

  • zic 09:04 24.oktober 2013.

    bolniki....večina ne preživi mesec ampak telefon je pa pomemben!!??

  • Dixon 09:05 24.oktober 2013.

    Tako kot je že bilo v preteklosti pri napovedi prejšnjih iPhonov bo prihod tudi teg dveh pomenil pravo polomijo pri Simobilu. Zaloge bo itak zmanjkalo še preden bodo prišli v poslovalnico, ker bodo na Simobilu zopet tako namutili, da si ...prikaži več bodo telefone raztalali med sabo, da o ceni sploh ne govorim. Spet bo ponujena v kakšnem paketu z vezavo za 24 mesecev. Pri tem omrežju ki ga imajo me niti približno ne mika da bi ga vzel, rajši počakam kak dan ali dva pa bodo na bolhi ponujali telefone dost bolj ugodno in še brez vezave!

  • Oxxo 10:21 24.oktober 2013.

    Dixon - ne vem, kje živiš - a sam uporabljam storitve Simobila žexy let insem storitev vedno imel, ko sem jo potreboval. Sicer pa - tudi če si zapriseženi Mobitelov uporabnik, moraš biti hvaležen, da je na Slo trgu ...prikaži več Simobil - ker je prav on tisti, ki je pregrešno drag Mobitel spravil na kolena s cenami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.