Novi podatki o okužbah: Prav nič na bolje ne gre!

Foto: Epa
Foto: Epa
Po neuradnih podatkih je bilo včeraj z nekaj več kot 5600 testi potrjenih več kot 1500 okužb z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Število odkritih novih primerov je nekoliko nižje kot včeraj, a je ob četrtkih praviloma nižje kot ob torkih in sredah. V primerjavi s prejšnjim četrtkom je številka skoraj enaka, kar pomeni, da se kljub izjemno strogim omejitvam epidemija sicer ne širi, a tudi ne pojema.

Delež pozitivnih testov tako ostaja izjemno visok, več kot 27 odstotkov vseh testov je bilo pozitivnih. Spet nekaj manj kot v torej in sredo, a za odstotno točk več kot prejšnji četrtek.

Več sledi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 13:08 20. November 2020.

    Naj nas vladni butalci zaprejo v stanovanja za 1 leto in ko bomo vsi beli in zombijevski zlezli iz svojih …

  • MS
    10:13 20. November 2020.

    Nekateri očitno ne razlikujete vzroka od posledice! Blagohotno vam pojasnim: Vzrok za prenos okužb je neupoštevanje ukrepov: (druženja, maske, razkuževanje, …

  • 10:03 20. November 2020.

    Pišete ,da so ukrepi strogi ! Ukrepi so preblagi in bo potrebno uvesti tritedensko 24 urno omejitev gibanja ! Pomeni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.