Slovenija
9296 ogledov

Novi podatki o okužbah: Prav nič na bolje ne gre!

covid-19 Epa
Po neuradnih podatkih je bilo včeraj z nekaj več kot 5600 testi potrjenih več kot 1500 okužb z novim koronavirusom.

Število odkritih novih primerov je nekoliko nižje kot včeraj, a je ob četrtkih praviloma nižje kot ob torkih in sredah. V primerjavi s prejšnjim četrtkom je številka skoraj enaka, kar pomeni, da se kljub izjemno strogim omejitvam epidemija sicer ne širi, a tudi ne pojema.

Delež pozitivnih testov tako ostaja izjemno visok, več kot 27 odstotkov vseh testov je bilo pozitivnih. Spet nekaj manj kot v torej in sredo, a za odstotno točk več kot prejšnji četrtek.

Več sledi.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 26
 • Kirka 13:08 20.november 2020.

  Naj nas vladni butalci zaprejo v stanovanja za 1 leto in ko bomo vsi beli in zombijevski zlezli iz svojih lukenj, da vidimo, če vsaj trava raste, saj drugega ne bo, naj nas vse testirajo. Ker bodo testi zagotovo spet ...prikaži več pokazali določen % okuženosti s covidom, ne bo druge rešitve, kot da nas zakopljejo 2m pod zemljo, pa bo mir! Ali so na Portugalskem res preklicali epidemijo, ker so ugotovili nezanesljivost testov?

 • Avatar MS
  MS 10:13 20.november 2020.

  Nekateri očitno ne razlikujete vzroka od posledice! Blagohotno vam pojasnim: Vzrok za prenos okužb je neupoštevanje ukrepov: (druženja, maske, razkuževanje, umivanje rok etc) lock down pa je posledica! Če nebi bilo covid-kretenov nebi bilo potrebe po zapiranju! Drži pa da ...prikaži več je ta vlada marsikaj zamočila!

 • marsal22 10:03 20.november 2020.

  Pišete ,da so ukrepi strogi ! Ukrepi so preblagi in bo potrebno uvesti tritedensko 24 urno omejitev gibanja ! Pomeni nobenih izhodov , druženj! Psa boste sprehajali po dnevni sobi in balkonu . En član družine do trgovine .