Novi podatki o okuženih: Imamo nove smrtne žrtve

Včeraj so potrdili "le" 13 novih primerov okužb, a kar štiri nove smrtne žrtve.
Oglej si celoten članek

Včeraj do 24. ure so po podatkih NIJZ potrdili 13 novih okužb z virusom SARS-COV-2, od tega jih je sedem v domovih za starejše. So pa včeraj opravili manj testiranj kot običajno med tednom - testirali so "le" 685 oseb.

Pet novih primerov so potrdili v Ljutomeru, tri v Rogaški Slatini, dva v Štorah in po enega v Šmarjah pri Jelšah, Škofji Loki, in Metliki.

Koronavirus Razširili seznam trgovin, ki bodo lahko odprte

Število potrjenih primerov okužb z novim koronavirusom v Sloveniji tako znaša skupaj 1330.

Od tega je 286 primerov covid-19 med oskrbovanci domov za starejše, 122 med njihovimi zaposlenimi ter 278 med zdravstvenimi delavci in sodelavci.

Žal so tudi včeraj zaradi covid-19 zabeležili štiri smrtne žrtve. Število hospitaliziranih sicer počasi pada - včeraj se je v bolnišnicah zaradi covid-19 zdravilo 90 bolnikov, od tega jih je bilo 26 na intenzivnih oddelkih. 

Slovenija Nasilneži zdaj žrtve še lažje izolirajo od okolice

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:13 19. April 2020.

    Fajjn bi bilo, da bi ob teh smrtnih izidih videli, koliko jih je umrlo zaradi pridruženih kroničnih bolezni in pa …

  • 12:31 19. April 2020.

    Katastrofalni rezultati glede števila umrlih na milj.prebivalcev. Smo v samem svetovnem vrhu. Izgleda, da kljub za zdravstvo znosni krizi, nismo …

  • 10:33 19. April 2020.

    V RUSIJI JIH ZAKLENEJO IN ZASMODIJO SLO GRE NAPREJ

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.