Novinarji oddaje Argument na Planet TV so razkrinkali pedofila

Foto: Profimedia Hekerji heker napad kibernapad kripto kriptonapad
Z novinarko oddaje, ki se je predstavljala kot 14-letnica je na spletu navezal stik 35-letnik iz Nove Gorice.
Oglej si celoten članek

Ta se je, potem ko sta se dogovorila za spolni odnos, pripeljal v Ljubljano, kjer ga je pričakala novinarka, po krajšem pogovoru pa ju je zmotil voditelj oddaje Mirko Mayer, ki je 35-letnika soočil z dejstvom, da gre pri njegovem ravnanju za pedofilijo.

Čeprav je bil prej zelo zgovoren in je dekletu, za katerega je bil prepričan, da je staro 14 let, govoril, da ima debelega in jo spraševal, če bo »spermico v usta ulovila«, je po srečanju z Mayerjem ostal brez besed.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 15:22 9. April 2019.

    To je znalo biti zelo, zelo nevarno. Dokler ima nekoga zraven, ki ščiti hrbet nevarnemu kriminalcu in pedofila strogo zaprejo, …

  • 15:38 8. April 2019.

    V kakšen koš bi lahko postavili otroški parlament ? Zame je to zloraba politike nad otroki !

  • 15:26 8. April 2019.

    Prekleta golazen ogabna. Za take imajo pa arabci dobre kazni. Izbiraj med kubikom kamenja ali mečem, kurbež nagravžen!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.