Smrt. Moškega vrglo na nasprotni pas, vanj je trčila nič hudega sluteča voznica.

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Dva udeleženca nesreče sta umrla na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Ponoči, okoli 2. ure, se je med priključkoma Brnik in Kranj vzhod zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubili dve osebi.

Voznica, ki je s potnikom v avtomobilu vozila v smeri Ljubljane, je na avtocestnem odseku Kranj vzhod - Brnik silovito trčila v ograjo, ki ločuje smerni vozišči. Avtomobil se je ob tem prevrnil, iz njega pa je na nasprotno smerno vozišče padel potnik. Vanj je trčila voznica, ki je pravilno pripeljala v smeri Karavank.

Okoliščine kažejo, da pokojni potnik ni uporabljal varnostnega pasu. Oba udeleženca iz prvega avtomobila, državljana Srbije, sta na kraju nesreče umrla. Odrejena je bila obdukcija, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Promet v smeri Ljubljane poteka po voznem pasu. Prehitevalni pas je zaprt zaradi sanacije močno poškodovane ograje, ki ločuje smerni vozišči. Avtocesta za smer Karavank je odprta v celoti.

Slovenija Huda prometna nesreča: Dva mrtva, AC zaprta

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.