Slovenija
22984 ogledov

Smrt. Moškega vrglo na nasprotni pas, vanj je trčila nič hudega sluteča voznica.

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Dva udeleženca nesreče sta umrla na kraju nesreče.

Ponoči, okoli 2. ure, se je med priključkoma Brnik in Kranj vzhod zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubili dve osebi.

Voznica, ki je s potnikom v avtomobilu vozila v smeri Ljubljane, je na avtocestnem odseku Kranj vzhod - Brnik silovito trčila v ograjo, ki ločuje smerni vozišči. Avtomobil se je ob tem prevrnil, iz njega pa je na nasprotno smerno vozišče padel potnik. Vanj je trčila voznica, ki je pravilno pripeljala v smeri Karavank.

Okoliščine kažejo, da pokojni potnik ni uporabljal varnostnega pasu. Oba udeleženca iz prvega avtomobila, državljana Srbije, sta na kraju nesreče umrla. Odrejena je bila obdukcija, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Promet v smeri Ljubljane poteka po voznem pasu. Prehitevalni pas je zaprt zaradi sanacije močno poškodovane ograje, ki ločuje smerni vozišči. Avtocesta za smer Karavank je odprta v celoti.

Prometna nesreča na avtocesti med Razdrtim in Senožečami, voznik je umrl Slovenija Huda prometna nesreča: Dva mrtva, AC zaprta

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.