Novo v povezavi z umorom v Grosuplju

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Policisti so prijeli štiri moške, ki so osumljeni umora 77-letnega moškega z območja Grosuplja.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so v povezavi s sumljivo smrtjo 77-letnega moškega z območja Grosuplja prijeli štiri osumljence, so za STA povedali na Policijski upravi Ljubljana. Podrobnosti bodo razkrili na novinarski konferenci, ki jo načrtujejo za torek.

Preiskovalna sodnica ljubljanskega okrožnega kazenskega sodišča je za četverico, osumljeno umora moškega, ki je živel v gozdu v Grosuplju, že odredila pripor, so danes poročale Slovenske novice. Kot navaja omenjeni časnik, gre za tri kočevske Rome in moškega, ki naj bi bil iz Izole.

Policisti so bili 19. marca nekaj po 12. uri obveščeni o najdbi hudo poškodovanega 77-letnika. Policisti in reševalci so poskušali poškodovancu nuditi potrebno pomoč na kraju, vendar je moški zaradi hudih poškodb umrl.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:26 3. April 2021.

    Kazen šus v glavo pa bo tega precej manj!

  • 16:56 3. April 2021.

    Pa dajte že enkrat te Cigane spravite v red. Čim bolj se jim popušča in se jih crklja, tem bolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.