Slovenija > Črna kronika
2056 ogledov

Novo v povezavi z umorom v Grosuplju

policija trak Nik Rovan
Policisti so prijeli štiri moške, ki so osumljeni umora 77-letnega moškega z območja Grosuplja.

Ljubljanski policisti so v povezavi s sumljivo smrtjo 77-letnega moškega z območja Grosuplja prijeli štiri osumljence, so za STA povedali na Policijski upravi Ljubljana. Podrobnosti bodo razkrili na novinarski konferenci, ki jo načrtujejo za torek.

Preiskovalna sodnica ljubljanskega okrožnega kazenskega sodišča je za četverico, osumljeno umora moškega, ki je živel v gozdu v Grosuplju, že odredila pripor, so danes poročale Slovenske novice. Kot navaja omenjeni časnik, gre za tri kočevske Rome in moškega, ki naj bi bil iz Izole.

Policisti so bili 19. marca nekaj po 12. uri obveščeni o najdbi hudo poškodovanega 77-letnika. Policisti in reševalci so poskušali poškodovancu nuditi potrebno pomoč na kraju, vendar je moški zaradi hudih poškodb umrl.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • miha.z 17:26 03.april 2021.

    Kazen šus v glavo pa bo tega precej manj!

  • Kirka 16:56 03.april 2021.

    Pa dajte že enkrat te Cigane spravite v red. Čim bolj se jim popušča in se jih crklja, tem bolj so agresivni. Po nekaj stoletjih življenja v Sloveniji bi pa že lahko imeli enake pravice in dolžnosti kot Slovenci. In ...prikaži več ne vem, zakaj so ogrožena skupina. Imajo 2 roki, 2 nogi in glavo, pa naj jih uporabljajo.