Novo v primeru odvrženih čevljev

Policisti so sporočili, kaj so odkrili na terenu.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je odmevala najdba občana, ki je v gozdu nad Idrijo naletel na večje število odvrženih čevljev. Na nekaterih so bile še nalepke s ceno in varovala proti kraji. 

Zadevo so pod drobnogled vzeli tudi policisti. Kot so sporočili, so na zasebni parceli po pobočju gozda izven regionalne ceste Črni Vrh nad Idrijo - Vodnjak našli večje število odvrženih čevljev. Na kraju z ogledom in zbiranjem obvestil "niso ugotovili morebitnih znakov kaznivega dejanja zoper okolje, prostor in naravne dobrine," so sporočili. Prav tako ne razpolagajo s podatki, da bi odvrženi čevlji izvirali iz kaznivega dejanja z območja Slovenije. 

Policisti bodo po zaključku preiskave pisno obvestili pristojno inšpekcijsko službo za okolje in prostor, so še sporočili s PU Nova Gorica.

Slovenija Sredi gozda odvrženih ogromno čevljev

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:35 10. April 2019.

    Huh, to pa je novica, da ti gate strga!

  • 07:12 10. April 2019.

    HUH???? Niso našli znakov kaznivega dejanja zoper okolico? HALO...???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.