Slovenija
4540 ogledov

Sredi gozda odvrženih ogromno čevljev

Nekdo je sredi gozda odvrgel ogromno število čevljev, med katerimi so tudi še povsem novi.

Sredi gozda na Črnovrški planoti leži kup čevljev. Nekateri so ponošeni, nekateri pa še novi, opremljeni s ceno in zaščito proti kraji, je zapisano ob fotografijah nenavadnega prizora, ki so zaokrožile na družbenem omrežju Facebook. Med novimi pari naj bi bili čevlji iz Deichmanna. 

Kako so se čevlji tam znašli, ni jasno. Kot poroča Delo, so situacijo na terenu odšli preveriti tudi policisti, ki bodo, če bo to potrebno, obvestili pristojne službe. 

V podjetju Deichman odgovarjajo, da na osnovi dodatnih poizvedb o najdišču čevljev, niso prejeli dodatnih informacij, ki bi osvetlila primer. "Zatrdimo vam lahko še enkrat, da na takšen način Deichmann ne ravna z novimi čevlji, prav tako tudi ne s starimi (ki jih sicer ne zbira). Podjetje Deichmann v tem pogledu strogo upošteva vse zakonske zahteve, še posebno kadar gre za ravnanje z odpadki," pojasnjujejo v podjetju in dodajajo: "Sumimo, da je nekdo poskušal zakriti kriminalno dejanje (morda ukradene čevlje). Pozdravljamo pa dejstvo, da je policija pričela s preiskavo tega najdišča. V kolikor se bodo obrnili na nas, jim bomo z veseljem pomagali."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Vesna Dolšak 15:01 08.april 2019.

    Ljudje so vedno bolj bolni na umu, da počnejo take stvari. Sramota.