Novo v primeru poskusa uboja v Ljubljani

Foto: Nik Rovan slovenija06.11.08, umor v kamniku, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov
Do poskusa uboja je prišlo okoli pol osmih zvečer v Štepanjskem naselju .
Oglej si celoten članek

"Včeraj okoli 19.30 bila PU Ljubljana obveščena o dogodku v Štepanjskem naselju v Ljubljani, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj in reševalci, ki so poškodovanemu nudili prvo pomoč," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

O poskusu uboja smo poročali že včeraj, zdaj pa je bolj jasno, kaj se je dogajalo. 23- in 18-letni moški, ki se poznata, sta se sprla, zato je 18-letnik 23-letnika večkrat udaril z rokami po glavi in ga z ostrim predmetom zabodel v zgornji del telesa.

Policisti so 18-letnika pridržali zaradi utemeljenega suma, da je izvršil kaznivo dejanje poskusa umora. 23-letnik se zdravi v kliničnem centru, kakšne poškodbe je dobil, še ni znano.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:44 19. Oktober 2018.

    Ne glede na vse, sporov se ne rešuje z noži ipd.Sicer pa ali je le sindrom ali zrcalni dogodek iz …

  • 13:23 19. Oktober 2018.

    Le zakaj se bojite napisati kako sta se poznala? Mislite, da se s prikrivanjem resnice stvar ni zgodila, tako kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.