Slovenija
4264 ogledov

Novo v primeru poskusa uboja v Ljubljani

slovenija06.11.08, umor v kamniku, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
Do poskusa uboja je prišlo okoli pol osmih zvečer v Štepanjskem naselju .

"Včeraj okoli 19.30 bila PU Ljubljana obveščena o dogodku v Štepanjskem naselju v Ljubljani, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj in reševalci, ki so poškodovanemu nudili prvo pomoč," so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

O poskusu uboja smo poročali že včeraj, zdaj pa je bolj jasno, kaj se je dogajalo. 23- in 18-letni moški, ki se poznata, sta se sprla, zato je 18-letnik 23-letnika večkrat udaril z rokami po glavi in ga z ostrim predmetom zabodel v zgornji del telesa.

Policisti so 18-letnika pridržali zaradi utemeljenega suma, da je izvršil kaznivo dejanje poskusa umora. 23-letnik se zdravi v kliničnem centru, kakšne poškodbe je dobil, še ni znano.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Jožef Koprivnikar 15:44 19.oktober 2018.

    Ne glede na vse, sporov se ne rešuje z noži ipd.Sicer pa ali je le sindrom ali zrcalni dogodek iz neke druge zgodbe ? Ne vem kaj se dogaja, sami posiljevalci obeh spolov ?

  • oneh 13:23 19.oktober 2018.

    Le zakaj se bojite napisati kako sta se poznala? Mislite, da se s prikrivanjem resnice stvar ni zgodila, tako kot se je. Ko homič stori silo drugemu homiču ste strahopetno tiho, ko pa moški malce bolj milo pogleda žensko pa ...prikaži več to novico podkrepite kar z video posnetkom. Prav bedni ste!