Novo v primeru streljanja v Mariboru

Foto: mariborinfo.si Streljanje v Mariboru
Danes zaslišanje pri preiskovalnem sodniku ...
Oglej si celoten članek

"Danes smo na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru, s kazensko ovadbo privedli 54-letnega Mariborčana, osumljenega storitve kaznivega dejanja umora po 116. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) in kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti po 314. členu KZ-1, četrtega oktobra," so nam javili s Policijske uprave Maribor.

Tako je danes preiskovalni sodnik zoper osumljenega odredil sodno pridržanje.

Policija razkriva Znan je motiv morilca iz Maribora. Z žrtvijo sta se poznala.

Kot je znano naj bi bilo v ozadju strelskega pohoda 54-letnika, ki je v sredo v Mariboru s pištolo hladnokrvno ubil moškega v avtu, ljubosumje. Osumljeni je sicer stari znanec policije, policisti so lani pri njem doma našli veliko orožja. Policiji ga je izdala njegova tedanja soproga, ki ga je prijavila zaradi nasilja v družini in se pred njim umaknila v varno hišo.

Strelski pohod Morilec iz Maribora: "Prva tarča je bila žena, a je nisem izsledil!"

Zakonca sta se spomladi letos že srečala na sodišču v ločitvenem postopku. Osumljenec pa naj bi umorjenega sumil, da ima afero z njegovo bivšo soprogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:27 6. Oktober 2017.

    In kaj je tukaj novega ????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.