Novo v primeru tragedije na Dunajski, kjer sta umrla dva pešca

To se je včeraj zgodilo z voznikom, ki je pijan ubil dva človeka.
Oglej si celoten članek

Voznika, ki je pijan (pri njem so našli tudi kokain) prevozil rdečo luč in povozil dva pešca, ki sta prečkala cesto, so včeraj privedli pred preiskovalnega sodnika, ki mu je odredil pripor.

33-letni voznik je s Passatom vozil po Dunajski cesti iz centra proti Linhartovi cesti. Za križiščem z Vilharjevo ulico je prevozil rdečo luč ravno v trenutku, ko sta po prehodu za pešce šla 64- in 53-letna moška, v katera je trčil.

Po trčenju je pešca odbilo naprej po vozišču, kjer sta poškodovana obležala, voznik je po trčenju zdrsel naprej, čez z robniki dvignjeno sredinsko zelenico, kjer je trčil še v drog javne razsvetljave, nato pa pobegnil v smeri Črnuč, kjer so ga policisti kmalu po nesreči izsledili in pridržali.

Dva mrtva v LJ Ali je mogoče, da ni videl rdeče luči in pešcev?

53-letnik je bil tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju nesreče, 64-letnika pa so s hudimi poškodbami odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer je nato umrl.

Alkotest je pokazal, da je bil voznik pijan, policisti pa so pri njem našli tudi nekaj zavitkov bele praškaste snovi, za katero sumijo, da je kokain.

Huda nesreča Občani pomagali, da so pobeglega voznika hitro našli

Po spletu je medtem zaokrožil nekaj sekundni posnetek trenutka takoj po nesreči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • ode
    17:26 11. Marec 2019.

    Predlagam svojcem ubitih, da se obrnejo na balkanski "preki sud), ki sodi hitro, učinkovito in pravično.

  • 06:03 11. Marec 2019.

    Sem že najprej mislil, da boste napisali, da je voznik čisto normalno peljal, pa da sta bila pešca kriva! Da …

  • 06:01 11. Marec 2019.

    Hmm Žurnal24ur... ok......?? In kaj je tu novega v tem primeru? Vse kar ste napisali že vem? Sem mogoče kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.