Novo v primeru trupla dojenčka na smetišču: šlo je za fantka

Foto: Profimedia
Že smo poročali, da so delavci komunalne službe v soboto zjutraj med sortiranjem odpadkov v okolici Grosuplja našli truplo dojenčka.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali včeraj, so delavci komunalnega podjetja Grosuplje med sortiranjem odpadkov v obratu Špaja dolina naleteli na truplo dojenčka, zadevo so nemudoma prijavili Policiji. 

Policisti so po klicu prihiteli v obrat in kraj najdbe zavarovali ter zbrali prva obvestila. Opravljen je bil ogled, o tem pa sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec ter zdravnik Inštituta za sodno medicino. Tja so po najdbi tudi odpeljali truplo na obdukcijo.

Policija sprva poročanja TV Slovenija o najdbi dojenčka ni želela komentirati, dobro uro po tem, ko je zgodba prišla v medije, pa so vendarle potrdili najdbo s sporočilom za javnost. Kot so v sporočilu zapisali, gre za truplo dojenčka moškega spola, to pa je vse, kar za zdaj lahko izdajo, saj preiskava še poteka. "Okoliščine dogodka kriminalisti še preiskujejo, zato vam več informacij ne moremo podati," so še dodali. 

Sortirnico sicer upravlja podjetje Gor iz Celja, ki ločuje odpadke od različnih zbiralcev odpadkov. Od katerih, v podjetju niso želeli povedati.

dezurni@styria-media.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.