Slovenija
78240 ogledov

Novo v primeru trupla dojenčka na smetišču: šlo je za fantka

Dojenček
Že smo poročali, da so delavci komunalne službe v soboto zjutraj med sortiranjem odpadkov v okolici Grosuplja našli truplo dojenčka.

Kot smo poročali včeraj, so delavci komunalnega podjetja Grosuplje med sortiranjem odpadkov v obratu Špaja dolina naleteli na truplo dojenčka, zadevo so nemudoma prijavili Policiji. 

Policisti so po klicu prihiteli v obrat in kraj najdbe zavarovali ter zbrali prva obvestila. Opravljen je bil ogled, o tem pa sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec ter zdravnik Inštituta za sodno medicino. Tja so po najdbi tudi odpeljali truplo na obdukcijo.

Policija sprva poročanja TV Slovenija o najdbi dojenčka ni želela komentirati, dobro uro po tem, ko je zgodba prišla v medije, pa so vendarle potrdili najdbo s sporočilom za javnost. Kot so v sporočilu zapisali, gre za truplo dojenčka moškega spola, to pa je vse, kar za zdaj lahko izdajo, saj preiskava še poteka. "Okoliščine dogodka kriminalisti še preiskujejo, zato vam več informacij ne moremo podati," so še dodali. 

Sortirnico sicer upravlja podjetje Gor iz Celja, ki ločuje odpadke od različnih zbiralcev odpadkov. Od katerih, v podjetju niso želeli povedati.

dezurni@styria-media.si 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice