Novo v primeru umora za Bežigradom

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Policisti so na zaslišanje pred preiskovalnega sodnika privedli 47-letnega osumljenca.
Oglej si celoten članek

Sedeminštiridesetletni slovenski državljan je osumljen, da je v petkovem streljanju na območju Bežigrada umoril 48-letnika. Sodnik je za osumljenega odredil pripor, so danes sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Po do zdaj zbranih informacijah je bil motiv za dejanje dalj časa trajajoč spor med sorodniki. Kot so navedli, je 47-letnik na pešpoti ob Savi ustrelil 48-letnega moškega, prav tako državljana Slovenije, in mu zadal takšne poškodbe, da je na kraju umrl. Moška naj bi bila bratranca, je poročal spletni portal 24ur.

Policisti so 47-letnemu državljanu Slovenije, ki so ga že obravnavali tudi zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in premoženjske kriminalitete, ne pa tudi nasilja, kmalu po streljanju odvzeli prostost.

Umrli je bil v času streljanja skupaj z mladoletno osebo, ki ni bila poškodovana. Po poročanju portala 24ur je bil to eden od njegovih otrok. Mladoletniku so nudili zdravniško psihosocialno pomoč.

ENA OSEBA UMRLA Strelski obračun v Ljubljani, ena oseba umrla

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:50 27. Avgust 2019.

    Zopet stari znanec policije ! Torej nekdo ni ustrezno ukrepal pri socializaciji .

  • vec
    01:02 26. Avgust 2019.

    NOVO v primeru je samo vaba (click bait) nazadnje boste zgodbo izvedeli od obiskovalcev portala, enako ko tSLOVEVENSKE NOVICE že …

  • 23:30 25. Avgust 2019.

    Skregani zaradi dedovanja in spora okoli nepremičnin . A se ne morete vsak toliko potruditi , da napišete , kje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.