Novo v primeru včerajšnje tragedije dveh motoristov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policija je pojasnila nekaj dodatnih podrobnosti nesreče, v kateri sta umrla kar dva motorista.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je zgodila nekaj pred poldnevom na regionalni cesti izven naselja Stranice, so bili udeleženi trije motoristi in voznik osebnega vozila.

74-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Slovenskih Konjice, je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Vojniku. Iz neznanega razloga je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno, v  koloni, vozilo osem motoristov, je ugotovila policija.

Voznik osebnega vozila je trčil v prednji del motornega kolesa, ki ga je vozil 62-letni voznik doma z območja Kranja. Le ta je poškodbam na kraju podlegel.

V vozilo 74-letnika sta nato trčila še motorista, stara 61 in 69 let. Tudi 61-letnik je umrl na kraju nesreče, 69-letni voznik motornega kolesa pa se je v trčenju lažje poškodoval.  Lažje se je v prometni nesreči poškodoval tudi 74-letni voznik osebnega vozila.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta na tem odseku tri ure zaprta za ves promet.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:06 19. Oktober 2019.

    Saj bo Agencija RS za varnost prometa sedaj naredila red v avtošoli, ki je kriva za ta dogodek. Važno, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.