Slovenija > Črna kronika
12061 ogledov

Novo v primeru včerajšnje tragedije dveh motoristov

Motoristična čelada Shutterstock
Policija je pojasnila nekaj dodatnih podrobnosti nesreče, v kateri sta umrla kar dva motorista.

V prometni nesreči, ki se je zgodila nekaj pred poldnevom na regionalni cesti izven naselja Stranice, so bili udeleženi trije motoristi in voznik osebnega vozila.

74-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Slovenskih Konjice, je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Vojniku. Iz neznanega razloga je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno, v  koloni, vozilo osem motoristov, je ugotovila policija.

Voznik osebnega vozila je trčil v prednji del motornega kolesa, ki ga je vozil 62-letni voznik doma z območja Kranja. Le ta je poškodbam na kraju podlegel.

V vozilo 74-letnika sta nato trčila še motorista, stara 61 in 69 let. Tudi 61-letnik je umrl na kraju nesreče, 69-letni voznik motornega kolesa pa se je v trčenju lažje poškodoval.  Lažje se je v prometni nesreči poškodoval tudi 74-letni voznik osebnega vozila.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta na tem odseku tri ure zaprta za ves promet.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Vozniček 22:06 19.oktober 2019.

    Saj bo Agencija RS za varnost prometa sedaj naredila red v avtošoli, ki je kriva za ta dogodek. Važno, da oni glede tega ne morejo narediti ničesar, to se zgodi samo od sebe. #jobforblowjob