Novorojenčka rešili iz stranišča

Foto: Žurnal24
Na letalu za Indijo je 25-letnica v stranišču rodila otroka in ga tam pustila. Takoj po pristanku so morali novorojenčka v straniščni školjki odpeljati v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Ko je eden izmed potnikov o novorojenčku v stranišču obvestil posadko, so ti takoj poklicali na letališče, da bodo potrebovali zdravniško ekipo. Novorojenčka niso mogli vzeti iz straniščne školjke, saj se je zataknil.

Po pristanku v Indiji so morali odstraniti celotno školjko in novorojenčka v njej odpeljati v bolnišnico. Tja so prepeljali tudi otrokovo mater, poroča CNN.

Otrok je bil v kritičnem stanju. A je zdaj že bolje in zdravniki pravijo, da bo v dveh ali treh dneh povsem okreval. 25-letnica je prav tako še vedno v bolnišnici, ko pa se bo počutila bolje, jo bo policija zaslišala. Grozi ji do sedem let zapora.

Najverjetnejši razlog za tako kruto ravnanje ženske je strah, ker je neporočena zanosila. 25-letnica prihaja iz izjemno konservativnega okolja, kjer pred poroko še vedno opravljajo teste nedolžnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.