Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Novorojenčka rešili iz stranišča

Žurnal24 main
Na letalu za Indijo je 25-letnica v stranišču rodila otroka in ga tam pustila. Takoj po pristanku so morali novorojenčka v straniščni školjki odpeljati v bolnišnico.

Ko je eden izmed potnikov o novorojenčku v stranišču obvestil posadko, so ti takoj poklicali na letališče, da bodo potrebovali zdravniško ekipo. Novorojenčka niso mogli vzeti iz straniščne školjke, saj se je zataknil.

Po pristanku v Indiji so morali odstraniti celotno školjko in novorojenčka v njej odpeljati v bolnišnico. Tja so prepeljali tudi otrokovo mater, poroča CNN.

Otrok je bil v kritičnem stanju. A je zdaj že bolje in zdravniki pravijo, da bo v dveh ali treh dneh povsem okreval. 25-letnica je prav tako še vedno v bolnišnici, ko pa se bo počutila bolje, jo bo policija zaslišala. Grozi ji do sedem let zapora.

Najverjetnejši razlog za tako kruto ravnanje ženske je strah, ker je neporočena zanosila. 25-letnica prihaja iz izjemno konservativnega okolja, kjer pred poroko še vedno opravljajo teste nedolžnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.