Ob komunalni deponiji našli razpadajoče truplo

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Identiteta najdenega znana. Policija je potrdila, da gre za 24-letnega fanta iz Gorice, ki ga pogrešajo od 20. januarja.
Oglej si celoten članek

V bližini komunalnega odlagališča v Stari Gori pri Novi Gorici je sprehajalec 17. aprila naletel na razpadajoče truplo, o čemer je takoj obvestil pristojno policijsko postajo.

Odrejena je bila sodna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, kjer je bilo v postopku identifikacije (DNK-analiza) potrjeno, da gre v omenjenem obravnavanem primeru za truplo pogrešanega 24-letnega italijanskega državljana Ferdinanda Klanjscka iz Gorice, so sporočili s PU Nova Gorica. 

Avto našli dva dni po izginotju 

Omenjenega italijanskega državljana so sorodniki v Republiki Italiji pogrešali od 20. januarja 2013. Dva dni pozneje oziroma 22. januarja 2013 je bil osebni avtomobil znamke Citroën pogrešanega Ferdinanda Klanjscka najden na Cesti Prekomorskih brigad v Šempetru pri Gorici, zaradi česar je obstajala verjetnost, da bi pogrešani 24-letnik lahko bil na območju Republike Slovenije. 

V zvezi z omenjeno zadevo še vedno poteka kriminalistična preiskava okoliščin najdbe trupla v smeri suma storitve kaznivega dejanja skrunitve trupla po določilu 313. člena Kazenskega zakonika Republike Slovenije, še sporočajo s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.