Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Ob komunalni deponiji našli razpadajoče truplo

Ferdinand Klanjscek PU Nova Gorica
Identiteta najdenega znana. Policija je potrdila, da gre za 24-letnega fanta iz Gorice, ki ga pogrešajo od 20. januarja.

V bližini komunalnega odlagališča v Stari Gori pri Novi Gorici je sprehajalec 17. aprila naletel na razpadajoče truplo, o čemer je takoj obvestil pristojno policijsko postajo.

Odrejena je bila sodna obdukcija na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, kjer je bilo v postopku identifikacije (DNK-analiza) potrjeno, da gre v omenjenem obravnavanem primeru za truplo pogrešanega 24-letnega italijanskega državljana Ferdinanda Klanjscka iz Gorice, so sporočili s PU Nova Gorica. 

Avto našli dva dni po izginotju 

Omenjenega italijanskega državljana so sorodniki v Republiki Italiji pogrešali od 20. januarja 2013. Dva dni pozneje oziroma 22. januarja 2013 je bil osebni avtomobil znamke Citroën pogrešanega Ferdinanda Klanjscka najden na Cesti Prekomorskih brigad v Šempetru pri Gorici, zaradi česar je obstajala verjetnost, da bi pogrešani 24-letnik lahko bil na območju Republike Slovenije. 

V zvezi z omenjeno zadevo še vedno poteka kriminalistična preiskava okoliščin najdbe trupla v smeri suma storitve kaznivega dejanja skrunitve trupla po določilu 313. člena Kazenskega zakonika Republike Slovenije, še sporočajo s policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.