Občanu grozil s pištolo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti zaradi ogrožanja varnosti vzeli prostost 22-letniku. Zaradi storitve več kaznivih dejanj je že v zaporu.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so danes na podlagi odredbe okrožnega sodišča v Novi Gorici opravili hišno preiskavo pri 22-letnem moškem iz Nove Gorice zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja varnosti.

Dvaindvajsetletnik je namreč pred nekaj dnevi zagrozil občanu, da bo z njim obračunal, in grožnje podkrepil s pištolo. Pri omenjeni preiskavi so policisti našli in zasegli pištolo, za katero se je izkazalo, da gre za tako imenovano strašilno pištolo.

Prav tako so policisti v okviru hišne preiskave našli in zasegli štiri manjše zavitke z belo prašno snovjo ter dva zavitka s posušeno zeleno rastlino, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo, ter dokumente in ključ kolesa z motorjem. Ugotovili so, da ključ pripada kolesu z motorjem, ki je bilo pred nekaj meseci ukradeno v Novi Gorici, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Po končani hišni preiskavi so ga na podlagi odredbe privedli v novogoriške zapore na prestajanje večmesečne zaporne kazni zaradi storitve kaznivih dejanj, za katera je bil v preteklosti že obsojen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:56 15. December 2011.

    To se bo pod Jankovićem še več dogajalo. Včeraj streljanje v Ljubljani, danes to. Jutri? Liege? Firence?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.