Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Občanu grozil s pištolo

Pištola ni ravno pametna igrača. Pa saj to že veste. Žurnal24 main
Policisti zaradi ogrožanja varnosti vzeli prostost 22-letniku. Zaradi storitve več kaznivih dejanj je že v zaporu.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so danes na podlagi odredbe okrožnega sodišča v Novi Gorici opravili hišno preiskavo pri 22-letnem moškem iz Nove Gorice zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja varnosti.

Dvaindvajsetletnik je namreč pred nekaj dnevi zagrozil občanu, da bo z njim obračunal, in grožnje podkrepil s pištolo. Pri omenjeni preiskavi so policisti našli in zasegli pištolo, za katero se je izkazalo, da gre za tako imenovano strašilno pištolo.

Prav tako so policisti v okviru hišne preiskave našli in zasegli štiri manjše zavitke z belo prašno snovjo ter dva zavitka s posušeno zeleno rastlino, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo, ter dokumente in ključ kolesa z motorjem. Ugotovili so, da ključ pripada kolesu z motorjem, ki je bilo pred nekaj meseci ukradeno v Novi Gorici, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Po končani hišni preiskavi so ga na podlagi odredbe privedli v novogoriške zapore na prestajanje večmesečne zaporne kazni zaradi storitve kaznivih dejanj, za katera je bil v preteklosti že obsojen.

Komentarjev 1
  • Stolp 18:56 15.december 2011.

    To se bo pod Jankovićem še več dogajalo. Včeraj streljanje v Ljubljani, danes to. Jutri? Liege? Firence?