"Obeti niso dobri ..."

Foto: Profimedia
Osvežena vremenska napoved za konec tedna in prihodnji teden.
Oglej si celoten članek

Facebook portal Ciklon.si objavlja, da je polovica slabe zime za nami. "Obeti za naprej niso dobri za ljubitelje snega," so besede, s katerimi pokopljejo upe ljubiteljev snega.

xxx

Tudi vremenoslovci na Arsu v napovedi za dneve od 25. do 30 januarja napovedujejo, da bo prevladovalo spremenljivo do pretežno oblačno vreme, več možnosti za sonce bo po njihovih napovedih v severovzhodni Sloveniji. Dodajajo, da bo verjetnost za padavine največja prihodnjo soboto ter v sredini prihodnjega tedna. Najvišje dnevne temperature v omenjenih dneh bodo sicer okrog 10 stopinj Celzija.

Foto: Arso Arso preglednica

Ta vikend nekaj padavin

Po sončnem dnevu bo sicer po napovedih vremenoslovcev na Arsu jutri pretežno jasno, zjutraj bo v notranjostih nekaj megle ali nizke oblačnosti. Tudi v petek bo precej jasno z meglenim jutrom po nekaterih nižinah, zvečer se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo. Zapihal bo jugozahodni veter.

V soboto bo pretežno oblačno z občasnimi manjšimi padavinami, po nižinah bo rahlo deževalo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:50 22. Januar 2020.

    Spet naslov za zavajanje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.