Objekt Stožice bo še dolgo gradbišče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Objekt Stožice s trgovskim centrom še kar nekaj časa ne bo dokončan, v poročilu ugotavlja nadzorni odbor Mestne občine Ljubljana (MOL).
Oglej si celoten članek

Po podatkih nadzornega odbora je do konca leta 2012 neto strošek izgradnje objekta Stožice, ki bremeni proračun MOL, znašal 63,7 milijona evrov.

"Po opravljenem nadzoru ugotavljamo, da objekt Stožice s trgovskim centrom še kar nekaj časa ne bo dokončan," je nadzorni odbor zapisal v poročilu in dodal, da dodatni stroški dokončanja niso znani ter da še vedno ni pokrovitelja, po katerem bi poimenovali Stožice.

MOL predlagajo, da zaradi visoke vrednosti investicije v Stožice in medijske odmevnosti sklenjene pogodbe z Grepom zagotovi, da bodo Stožice tekoče pod njenim nadzorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:11 19. Oktober 2013.

    Športni del, ja, drugo??????

  • 10:51 19. Oktober 2013.

    Stožice bodo še kar grobišče MOL- ovega in Ljubljančanov denarja, ter županov spomenik.

  • 10:27 19. Oktober 2013.

    MOL hoče patronat nad Stožicami izključno zato, ker lahko skrijejo vse grde, zelo grde posle z njimi, saj imajo večino …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.