Slovenija
23 ogledov

Objekt Stožice bo še dolgo gradbišče

Grep ima za zunanjo ureditev na voljo še šest mesecev. Potem bo komisija opravil Žurnal24 main
Objekt Stožice s trgovskim centrom še kar nekaj časa ne bo dokončan, v poročilu ugotavlja nadzorni odbor Mestne občine Ljubljana (MOL).

Po podatkih nadzornega odbora je do konca leta 2012 neto strošek izgradnje objekta Stožice, ki bremeni proračun MOL, znašal 63,7 milijona evrov.

"Po opravljenem nadzoru ugotavljamo, da objekt Stožice s trgovskim centrom še kar nekaj časa ne bo dokončan," je nadzorni odbor zapisal v poročilu in dodal, da dodatni stroški dokončanja niso znani ter da še vedno ni pokrovitelja, po katerem bi poimenovali Stožice.

MOL predlagajo, da zaradi visoke vrednosti investicije v Stožice in medijske odmevnosti sklenjene pogodbe z Grepom zagotovi, da bodo Stožice tekoče pod njenim nadzorom.

Komentarjev 3
  • dragec 13:11 19.oktober 2013.

    Športni del, ja, drugo??????

  • Lavdan 10:51 19.oktober 2013.

    Stožice bodo še kar grobišče MOL- ovega in Ljubljančanov denarja, ter županov spomenik.

  • Avatar Minovak
    Minovak 10:27 19.oktober 2013.

    MOL hoče patronat nad Stožicami izključno zato, ker lahko skrijejo vse grde, zelo grde posle z njimi, saj imajo večino v Mestnem svetu in lahko delajo kar hočejo. Ljubljani kradejo in jo zadolžujejo do onemoglosti, ljubljanski, pohlevni kužki pa ga ...prikaži več (mafijskega župana) kar volijo, da to normalnim ljudem ni več jasno, ali so nori ali podkupljeni. Samo normalni niso, to so že dokazali !!!