Obračunala s pestmi in pištolo

Foto: Žurnal24 V lokalu Latino sta se v sredo stepla dva občana.
V lokalu Latino v Luciji se je v torek odvijal pravi filmski pretep, odjeknili pa so tudi streli. Sprla sta se Izoljan in Lucijčan, ki sta med seboj obračunala tudi s pestmi.
Oglej si celoten članek

V sredo malo pred četrto popoldne je prišlo do streljanja pred enim od lokalov v Luciji, so sporočili s koprske policijske uprave. Incident se je zgodil v lucijskem trgovsko-poslovnem centru, natančneje v lokalu Latino. Po ugotovitvah policistov  je bil v lokalu kot gost 27-letni Izoljan, h kateremu je pristopil 30-letnik s stalnim prebivališčem v Luciji in ga nagovoril. Zatem je med njima prišlo do verbalnega spora in nato do pretepa. 27-letnik je pri tem 30-letnika udaril s pestjo v obraz, ta pa je izgubil ravnotežje, se spotaknil in se lažje poškodoval. Nato ga je med prerivanjem in pretepanjem spravil na teraso gostinskega lokala. Lucijčan je izvlekel imitacijo pištole s plinskimi naboji, jo usmeril proti Izoljanu in enkrat ustrelil. Po strelu je Izolan stekel v notranjost lokala, za njim pa je Lucijčan še dvakrat sprožil plinsko pištolo.

Potem sta kraj dogodka oba zapustila. Kot so sporočili s policije, je  Izoljan poiskal tudi zdravniško pomoč zaradi lažje poškodbe roke, oba pa so policisti izsledili že včeraj. Po zbiranju obvestil o dogodku so ugotovili, da sta oba storila kaznivo dejanje nasilništva po drugem odstavku 299. člena Kazenskega zakonika Republike Slovenije, zato bodo zoper oba podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo. V sklopu opisanega dejanja sta oba osumljena med naključnimi gosti lokala povzročila ogroženost, zgražanje in prestrašenost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.