Obravnava glede koroške deklice prestavljena

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Za danes razpisana obravnava proti očetu koroške deklice Boštjanu Kakerju, ki je obtožen odvzema mladoletne hčerke, je preložena za teden dni.
Oglej si celoten članek

To se je zgodilo že drugič, saj je pred decembrskim nadaljevanjem obravnave obtoženi Kaker preklical pooblastilo takratnemu odvetniku Iztoku Drozdeku. Sodišče je takrat obvestilo o tem dobilo 21. decembra oziroma en dan pred napovednim nadaljevanjem obravnave in je obravnavo preložilo na danes.

Današnja obravnava pa je bila preložena na prošnjo novega Kakerjevega odvetnika Boštjana Verstovška, ki je, kot je dejal, primer prevzel v sredo in dokumentacije še ni pregledal.

Zagovornica dekličine mame Aleksandre Tuksar, odvetnica Irma Pavlinič Krebs, dogajanja v sodni dvorani ni želela komentirati, saj je obravnava zaprta za javnost. Je pa dejala, da je dekličina mama vsak dan znova "vedno bolj razočarana nad sistemom". Po njenih besedah je dekličina mama naredila vse, kar je v okviru pravnega sistema možno, hčerka Klara Kaker pa je že leto dni neznano kje.

"Vsa ta zavlačevanja so manevri, ki najbolj škodujejo otroku, ki se bo po mnenju izvedencev pravzaprav izjemno težko vključil v normalno življenje, kjerkoli že je, če je sploh živa. Ta zavlačevanja očeta pač kažejo na njegov značaj," je dejala Pavlinič Krebsova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.