Obsežna iskalna akcija, bodo 21-letnika le našli?

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Danes ob 16. uri se je pričela iskalna akcija pogrešane osebe 21-letnega Tilna Šuberja iz Kopra na območju Podbele, Breginja, Kobarida in reke Nadže, občina Kobarid.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, bodo v iskalni akciji sodelovali policija s policijskim helikopterjem, člani civilne zaščite iz Kobarida, gasilci in drugimi posamezniki. 

Foto: PU Nova Gorica Pogrešani Tilen Šuber Kot so še pojasnili, sicer Policija na tem območju že več dni izvaja iskalno akcijo, vendar pogrešane osebe do danes niso izsledili.

Pogrešani je visok približno 182 cm, suhe postave, težak približno 75 kg, ima nekoliko daljše temne rjave lase, modre oči, oblečen v kratke hlače in črno majico brez rokavov, obut v črne športne copate znamke Nike.

Pogrešani ne uporablja očal niti nakita. Govori slovenski in angleški jezik. Specifika osebe je, da ima na levi roki (podlaht) brazgotino od ureznine, so še dodali v sporočilu za javnost. "V primeru zasleditve pogrešane osebe vas naprošamo, da o tem obvestite policijo na interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo," zaključujejo v PU Nova Gorica. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.