Slovenija
12065 ogledov

Obsežna iskalna akcija, bodo 21-letnika le našli?

Pogrešani Tilen Šuber PU Nova Gorica
Danes ob 16. uri se je pričela iskalna akcija pogrešane osebe 21-letnega Tilna Šuberja iz Kopra na območju Podbele, Breginja, Kobarida in reke Nadže, občina Kobarid.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, bodo v iskalni akciji sodelovali policija s policijskim helikopterjem, člani civilne zaščite iz Kobarida, gasilci in drugimi posamezniki. 

Pogrešani Tilen Šuber | Avtor: PU Nova Gorica PU Nova Gorica
Kot so še pojasnili, sicer Policija na tem območju že več dni izvaja iskalno akcijo, vendar pogrešane osebe do danes niso izsledili.

Pogrešani je visok približno 182 cm, suhe postave, težak približno 75 kg, ima nekoliko daljše temne rjave lase, modre oči, oblečen v kratke hlače in črno majico brez rokavov, obut v črne športne copate znamke Nike.

Pogrešani ne uporablja očal niti nakita. Govori slovenski in angleški jezik. Specifika osebe je, da ima na levi roki (podlaht) brazgotino od ureznine, so še dodali v sporočilu za javnost. "V primeru zasleditve pogrešane osebe vas naprošamo, da o tem obvestite policijo na interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo," zaključujejo v PU Nova Gorica. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.