Obstrelil lovca

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nesreča med lovom. Pri skupinskem lovu obstrelil lovca. Šibre so ga zadele v obraz, roke in noge.
Oglej si celoten članek

Med Dobrovnikom in Renkovci je včeraj malo po 12. uri lovec pri skupinskem lovu s šibrami obstrelil drugega lovca, ki je sodeloval v skupinskem lovu, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Poškodovani lovec je utrpel lahke telesne poškodbe. Zoper neprevidnega lovca, ki je streljal, pa bodo policisti spisali kazensko ovadbo.

Ciljal fazana

Skupinski lov je organizirala Lovska družina Fazan Beltinci, sodelovali so tudi njihovi lovski kolegi iz Avstrije. Tako strelec kot njegova "žrtev" sta bila avstrijska državljana.

36-letnik je s šibrovko streljal na fazana. Okoli 60 metrov pred njim v smeri streljanja pa se je nahajal drugi lovec, ki ga je zadelo sedem šiber. Po zdravniško pomoč je odšel v Avstrijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:06 11. Januar 2013.

    yeeeah! Kar dajte se med seboj postrelat, banda krvoločna! Se bodo obstreljeni in ostala lovska drhal mogoče zdaj vprašali, kaj …

  • 09:16 10. Januar 2013.

    To pa se zgodi, ko se srečata želja po ubijanju, alkohol ter še malo samovšečnosti... mislim da tole pobijanje ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.