Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Obstrelil lovca

Lov na živali Shutterstock
Nesreča med lovom. Pri skupinskem lovu obstrelil lovca. Šibre so ga zadele v obraz, roke in noge.

Med Dobrovnikom in Renkovci je včeraj malo po 12. uri lovec pri skupinskem lovu s šibrami obstrelil drugega lovca, ki je sodeloval v skupinskem lovu, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Poškodovani lovec je utrpel lahke telesne poškodbe. Zoper neprevidnega lovca, ki je streljal, pa bodo policisti spisali kazensko ovadbo.

Ciljal fazana

Skupinski lov je organizirala Lovska družina Fazan Beltinci, sodelovali so tudi njihovi lovski kolegi iz Avstrije. Tako strelec kot njegova "žrtev" sta bila avstrijska državljana.

36-letnik je s šibrovko streljal na fazana. Okoli 60 metrov pred njim v smeri streljanja pa se je nahajal drugi lovec, ki ga je zadelo sedem šiber. Po zdravniško pomoč je odšel v Avstrijo.

Komentarjev 2
  • trojka 08:06 11.januar 2013.

    yeeeah! Kar dajte se med seboj postrelat, banda krvoločna! Se bodo obstreljeni in ostala lovska drhal mogoče zdaj vprašali, kaj čutijo živali, ko sproščajo svoje morilske nagone na njih?!

  • Sebastjan Kroflič 09:16 10.januar 2013.

    To pa se zgodi, ko se srečata želja po ubijanju, alkohol ter še malo samovšečnosti... mislim da tole pobijanje ne sodi v civilizirano družbo!