Oče napadel policista

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pijan je bil.
Oglej si celoten članek

"Med  kontrolo  prometa  v  Šentjerneju  so policisti sinoči okoli 23. ure ustavili voznika  osebnega  avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili  preizkus. 27-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,41 miligramov alkohola," obvešča PU Novo mesto.

V dnevnem poročilu nadaljujejo, da je med postopkom policistov 62-letni potnik, sicer oče voznika,  ki  je  bil  prav  tako  pod vplivom alkohola, izstopil iz vozila ter začel  vpiti  na  policiste  in  jih  žaliti. Vidno pijan moški je sedel v vozilo  z  namenom , da se odpelje in ni upošteval ukazov policistov, da ne sme  voziti.

Maribor Pijan voznik napadel policista: Padali udarci v trebuh in brce v nogo

"Policist mu je nadaljevanje vožnje preprečil z uporabo telesne sile,  med  postopkom  pa  je  moški  večkrat  udaril policista in ga lažje poškodoval," je zapisano v sporočilu dogodka.  

Osumljenca  so  policisti  obvladali  in  kasneje  v  postopku ugotovili,  da  ima  v  litru  izdihanega  zraka  0,77 miligramov alkohola. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja Preprečitev uradnega  dejanja ali maščevanja uradni osebi, 27-letnemu kršitelju pa bodo zaradi vožnje pod vplivom alkohola izdali plačilni nalog.

Lovili so ga po gozdu Voznik "pridelal" 2700 evrov kazni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 02:56 10. Januar 2018.

    Saj je bil stari ŠE bolj pijan,napihal je več nego sin / voznik

  • 20:22 9. Januar 2018.

    Namesto da bi fotr mulca dvakrat okoli ušes vžgal zato ker je pijan vozil, se gre tepst s policaji

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.