Slovenija > Črna kronika
8228 ogledov

Pijan voznik napadel policista: Padali udarci v trebuh in brce v nogo

Policija
1/3
Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Pijan 61-letni voznik je trčil v vozilo pred sabo, sledilo je tole.

Zaradi prekratke varnostne razdalje je 61-letni voznik osebnega avtomobila v torek povzročil prometno nesrečo, v kateri je 26-letna voznica dobila lažje poškodbe, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Povzročitelju so policisti zaradi alkoholiziranosti odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi česar je voznik napadel enega izmed njih.

V torek se je okoli 17. ure na križišču Linhartove ulice in Titove ceste v Mariboru zgodila prometna nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje, ko je 61-letnik trčil v osebni avtomobil pred sabo. 26-letna voznica omenjenega avtomobila se je pri tem lažje poškodovala.

Policisti so ob prihodu na kraj nesreče opravili alkotest, ki je pri povzročitelju nesreče pokazal kar 0,85 mg alkohola na liter izdihanega zraka, so pojasnili v sporočilu. Zaradi suma kaznivega dejanja, ga bodo policisti kaznivo ovadili.

Policisti so mu odvzeli tudi vozniško dovoljenje, kar je voznika tako razburilo, da je fizično napadel enega od njih, ga z roko večkrat udaril v trebuh in brcnil v nogo. Policisti so kršitelja, ki se je aktivno upiral, vklenili in pridržali. Storilca bodo tudi za to kaznivo dejanje kazensko ovadili.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • rogixl 07:24 14.december 2017.

    Problem je v tem, da so pri nas zakone pisali kriminalci in lopovi in so želeli predvsem zaščititi sebe. Pri nas je itak lopov bolj zaščiten kot poštenjak. Če bi imeli zakone kot treba, bi razni povzpetneži, ki so obogateli ...prikaži več na račun delavcev morda danes že odslužili kazen, tako pa se še danes v posmeh vsem sprehajajo okoli.

  • stary1 22:43 13.december 2017.

    KATIČEVA JE CARICA;;;ERJAVEC PA JE NAJVEČJI CAR

  • Lavdan 21:43 13.december 2017.

    In če bi bili novinarji kot treba bi sedaj sledili tipa, da bi videli kakšna kazen ga bo doletela, ali se bo izmazal z neprištevnostjo.