Oče ubil sina, ko je ta prišel pogledati svojega otroka

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Družinske razprtije so sinoči dobile tragičen epilog.
Oglej si celoten članek

V Bjelovarju je sinoči prišlo do zločina, v katerem je oče ubil lastnega sina. Kot pišejo lokalni mediji, je sin 40-letni voznik vozila nujne medicinske pomoči, ki je bil v zadnjem času večkrat bolniško odsoten zaradi incidentov s svojim očetom.

Sinoči se je odpeljal pred hišo svojega očeta, da bi videl svojega sina. Z ženo sta namreč živela ločeno, zaradi številnih razprtij je zatočišče z otrokom poiskala ravno pri svojem tastu.

Ta se je s prišlekom sprl in ga ubil.

Policijska preiskava dogodka je še v teku.

Sodišče Ubil brata, ki je bil nasilen do njega

Grozljivo Zaradi tega razloga ubil nevesto

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:17 13. Februar 2018.

    saj je prav saj se ve do kot je slovenija saj slovenija skrbi za ljudi do tam in jim daje …

  • 10:20 13. Februar 2018.

    Le kako upate v nadnaslovu napisati "SLOVENIJA-ČRNA KRONIKA" in nato objaviti članek o tragediji v BJELOVARJU, ki je daleč na …

  • 09:54 13. Februar 2018.

    Debili Žurnalovi!!!! Od kdaj je Bjelovar v Sloveniji. Pa je kdo še enkrat prebral tole skropucalo? Napak toliko, da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.