Od jutri s policisti v terme

Foto: Žurnal24 Namesto kazni boste morda od jutri naprej nagrajeni z brezplačnimi počitnicami.
Stavka. Jutri policisti začenjajo nagradno igro, s katero želijo ozaveščati javnost o svojih razlogih za še vedno aktualno stavko.
Oglej si celoten članek

Predsednik sindikata PSS Branko Prah na spletni strani priznava, da je bilo vodstvo v minulih dneh deležno burnih odzivov med članstvom. "Nikomur se ni zmešalo, sprejeli smo težko, a pametno odločitev," jim odgovarja Prah in pojasnjuje, da je nagradna igra način, kako širšo javnost informirati o razlogih za nezadovoljstvo med policisti.

Policisti na današnjih pogajanjih niso dosegli napredka z vlado. Najmanj kako dolgo bodo še stavkali, preberite tukaj.

Policisti, člani sindikata, bodo jutri začeli deliti pet različnih vrst letakov. Vsak, ki ga bo prejel, bo z odgovorom na vprašanje, ki je zapisano na eni strani letaka, in izpolnitvijo formularja sodeloval v žrebanju. Med nagradami bo tudi letovanje v turističnih nastanitvah, ki so v lasti policijskega sindikata. Ta ima trenutno apartmaja v Termah Čatež in Termah Lendava.

 

Za podrobnosti o tem, kje in na kakšen način bodo policisti delili letake za nagradno igro, smo želeli povprašati sindikalista Praha, a se na naše klice ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.