Slovenija
24 ogledov

Od jutri s policisti v terme

Namesto kazni boste morda od jutri naprej nagrajeni z brezplačnimi počitnicami. Žurnal24 main
Stavka. Jutri policisti začenjajo nagradno igro, s katero želijo ozaveščati javnost o svojih razlogih za še vedno aktualno stavko.

Predsednik sindikata PSS Branko Prah na spletni strani priznava, da je bilo vodstvo v minulih dneh deležno burnih odzivov med članstvom. "Nikomur se ni zmešalo, sprejeli smo težko, a pametno odločitev," jim odgovarja Prah in pojasnjuje, da je nagradna igra način, kako širšo javnost informirati o razlogih za nezadovoljstvo med policisti.

Policisti na današnjih pogajanjih niso dosegli napredka z vlado. Najmanj kako dolgo bodo še stavkali, preberite tukaj.

Policisti, člani sindikata, bodo jutri začeli deliti pet različnih vrst letakov. Vsak, ki ga bo prejel, bo z odgovorom na vprašanje, ki je zapisano na eni strani letaka, in izpolnitvijo formularja sodeloval v žrebanju. Med nagradami bo tudi letovanje v turističnih nastanitvah, ki so v lasti policijskega sindikata. Ta ima trenutno apartmaja v Termah Čatež in Termah Lendava.

 

Za podrobnosti o tem, kje in na kakšen način bodo policisti delili letake za nagradno igro, smo želeli povprašati sindikalista Praha, a se na naše klice ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.