Od šlamparije v Šanghaj

Foto: Ivan Zupič
Foto: Ivan Zupič
Drago Napotnik. Vpleten v zamudo, premeščen na Kitajsko.
Oglej si celoten članek

Napad. "Drago Napotnik bo 15. januarja začasno premeščen na ministrstvo za zunanje zadeve in napoten na konzulat RS v Šanghaju," so našo informacijo potrdili na zunanjem ministrstvu.

Napotnik je bil, kot smo poročali v začetku septembra, udeležen v "nezaslišani šlampariji uradnikov na ministrstvu za gospodarstvo", ko so na gospodarskem ministrstvu zamudili rok, v katerem bi morali Sodišču Evropske unije (EU) odgovoriti, ali bodo v tožbi Simobila proti Evropski komisiji zagovarjali svoja stališča. Napotnik je kot direktor direktorata za notranji trg poskrbel, da je predlog kar en mesec prepoznega odgovora Sodišču EU podpisal nekdo drug.

Na ministrstvu so takrat povedali, da "ugotavljajo razloge za zamudo", in dodali, da "ni bil sprožen noben drug postopek notranje preiskave". Dodali so, da "v ozadju zamude ni bilo skritih razlogov, ki bi lahko koristili 
Simobilu".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.