Od torka še višje cene goriv

Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: Jaka Dimc Gneča na bencinski črpalki Foto: grafika Žurnala24 Cene goriv.
Opolnoči nas čaka nova občutna podražitev pogonskih goriv. Za liter bencinov bo treba odšteti za 5,3 oziroma 5,5 centa več, za liter dizla pa za 4,2 centa več. Na bencinskih črpalkah gneča.
Oglej si celoten članek

"Ljudje so navalili na bencin, kot da ga bo jutri zmanjkalo. Gorivo točijo v rezervoarje in ročke za gorivo," nas je obvestil bralec, ki je čakal na bencinski črpalki v Kranju.

Ob polnoči bodo padali rekordi

Za liter dizelskega goriva bo treba po novem odšteti 1,429 evra, za liter stooktanskega pa 1,578 evra.

Rekordno drag bo tudi liter 95-oktanskega bencina. Od torka bo znašal 1,562 evrov, so še sporočili iz OMV Slovenija.

Razlogi za višje cene nafte na svetovnih trgih so zaostrovanje razmer v Siriji, mednarodni pritisk na Iran, julijska stavka naftnih delavcev na Norveškem ter zmanjšanje zalog nafte v ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:48 21. Avgust 2012.

    Drnovšek je skupaj z svojim sočelavim kolegom odgovoren, da je Slovenija tam kjer je, prav tako tudi vse ovce, ki …

  • 08:23 21. Avgust 2012.

    poglejte si se petrolovo poročilo o dobičku le od kje prodaja jim upada in ker morjo met dobiček drazijo prodajajo …

  • 08:17 21. Avgust 2012.

    kaksnemu evropskemu embargu to je samo zavajanje mi smo le hlapci ki naredimo vse prej kot evropa kj nardi sm …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.