Odhaja tudi Golobič?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na volilni konvenciji bo Zares predstavil novo vodstvo – odhaja tudi Golobič?
Oglej si celoten članek

Po mnenju nekaterih dobrih poznavalcev razmer v Zaresu je po današnjem kolegiju predsednika stranke mogoče slutiti, da Gregor Golobič ne bo imel več želje voditi stranke.

Napovedana volilna konvencija, kjer bodo volili novo vodstvo Zaresa, bo predvidoma takoj po novem letu. Novih kandidatov za predsednika stranke po izjavah naših virov še ni opaziti.

Juri gre

Kot je za STA povedal podpredsednik Zaresa Franco Juri, je Golobiča obvestil, da namerava odstopiti z mesta podpredsednika stranke.

Funkcijo bo opravljal do konvencije, na kateri pričakuje novega predsednika in morebitne druge člane vodstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:45 9. December 2011.

    Ja končno..srečno pot..ali je morda pomislil, da ga moramo prositi naj ostane..verjetno bo bolj uspešen v svojem podjetju..

  • 20:42 6. December 2011.

    Tudi ta figura je na šahovnici Klana odigrala vlogo. Uporabi in zavrzi!

  • 20:37 6. December 2011.

    pejt pejt

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.