Odkril dvakrat plačan račun

Foto: primorska 23.06.2011, koper, gaspar gaspar misic, foto barbara milavec primorska 23.06.2011, koper, gaspar gaspar misic, foto barbara milavec
Luka Koper. Gašpar Mišič prvi konec tedna na funkciji odkril dvakrat plačan račun za deset tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

"Veliko dela imam," je po koncu tedna, ki ga je preživel v svoji novi pisarni, dejal Gašpar Gašpar Mišič, predsednik uprave Luke Koper.

"Od jutra do večera se srečujem z uporabniki pristaniških storitev, ker me zanima, kako oni vidijo Luko," je razložil. Ali mu je v tem času že uspelo odkriti kakšne sporne pogodbe, o katerih je govoril pred nastopom položaja? "Konkretno sem odkril dvojno plačan račun za deset tisoč evrov," je odgovoril, a ni razkril, kdo je bil prejemnik denarja.

Najprej bo naročil pregled poslovanja med letoma 2011 in 2013, ko sta Luko vodila Gregor Veselko in za njim krajši čas Bojan Brank. "Ne nameravam se ukvarjati z zgodovino; to bodo počeli tisti, ki bodo opravili revizijo," je napovedal Gašpar Mišič, ki želi družbo "očistiti" in odpraviti ozka grla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 22:35 15. September 2013.

    Ka pa na Senicata si pa že pozabil ,bednik skorumpirani.

  • 14:20 9. September 2013.

    če bi dvojni Gašper rad, da mu kdo kaj verjame, naj neha toliko govoriti, če pa že odpre usta, naj …

  • 13:33 9. September 2013.

    Na koncu se vse zvede na politiko<br />Ko sem se lotil pisanja o diktaturi večine, sem imel v mislih osebni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.